Find en SugarDaddy eller SugarBabe på Danmarks største SugarDaddy datingsite

Fra bloggen : 19/06-2020 kl. 12:34

Vi er 15 erfarne skandinaviske sugarbabes, og vi fortæller dig, hvordan det skal gøres

Vi er 15 erfarne skandinaviske sugarbabes, og vi fortæller dig, hvordan det skal gøres Mere end 240 skandinaviske sugarbabes har udfyldt formularen, som blev vist på den førende sugardating-website i Skandinavien – https://sugardaters.dk Sugarbabes fra Danmark, Sverige og Norge er blevet bedt om at dele […]

Indlægget Vi er 15 erfarne skandinaviske sugarbabes, og vi fortæller dig, hvordan det skal gøres blev vist første gang på Sugardaters® Blog.


Læs mere

Fra bloggen : 02/06-2020 kl. 11:57

Hvorfor SugarDatere ikke sælger eller køber trusser …

Der har i den senere tid været en del omtale af sugardating-konceptet. Dog var det fremlagte bud på sugardating ikke ligefrem, hvad vi forbinder med konceptet. Som det ældste og mest erfarne sugardatingsite i Skandinavien vil vi gerne dele, hvad vi hos SugarDaters mener, sugardating […]

Indlægget Hvorfor SugarDatere ikke sælger eller køber trusser … blev vist første gang på Sugardaters® Blog.


Læs mere

Fra bloggen : 16/03-2020 kl. 12:57

SugarDaters® Coronavirus Tilbud: Hold Dig Sikker, Vælg Online Dating

Lige nu prøver hele Europa at undgå unødvendig personlig interaktion. Vi tager ikke ud på klubber eller barer, vi undgår store skarer, vi stoler ikke på fremmede. Dette begrænser drastisk vores muligheder og måske endda vores vilje til at finde en date. Medmindre du selvfølgelig […]

Indlægget SugarDaters® Coronavirus Tilbud: Hold Dig Sikker, Vælg Online Dating blev vist første gang på Sugardaters® Blog.


Læs mere

Fra bloggen : 14/06-2019 kl. 12:08

Find din SugarDaddy i Europas hovedstæder

Efteråret er kommet, og behovet for at finde en SugarDaddy at putte sig op ad bliver større og større. I oktober måned har SugarDaters® lavet en ny rekord med over 126.000 medlemmer i hele Europa. Nu har vi udvidet vores service, og kan byde velkommen […]

Indlægget Find din SugarDaddy i Europas hovedstæder blev vist første gang på Sugardaters® Blog.


Læs mereHvorfor SugarDaters®?

SIKKER: Vi tilbyder vores brugere et sikkert datingmiljø, hvor de kan møde ligesindede mennesker. Som bruger bestemmer du selv, hvor mange informationer du vil dele. Vi tjekker manuelt hver profiltekst og billeder og opfordrer vores medlemmer til at benytte vores rapporteringsfunktion, hvis dette bliver nødvendigt.

UNIK tilgang til SugarDating: Hvad end der bringer dig til SugarDaters®, så kan du føle dig sikker, da alle er her af samme årsag, og er forenede i deres ønske om at finde oprigtige og ægte forhold.

GENTLEMAN rating: Vores Gentleman Rating-funktion sikrer vores medlemmers oprigtighed og pålidelighed. Takket være denne funktion kan hver bruger danne sig et mere akkurat overblik over, hvad de kan forvente af hver enkelt bruger.

ANONYM: Hos SugarDaters® værdsætter vi anonymitet, hvilket betyder, at hvis du vælger at slette din profil, vil alle informationer blive fjernet og de vil aldrig kunne sporet tilbage til dig. Vi beholder ingen informationer og sælger dem ikke til tredjepart. For at beskytte dit privatliv, vil navnet på hjemmesiden aldrig blive vist på dit kontoudtog. SugarDaters® vil aldrig dele eller sælge dine informationer.

REEL: Vores mål er at være den mest troværdige dating service for de gavmilde, og de unge og smukke. SugarDaters® er en seriøs dating side, specielt for dem der leder efter nogen til at tage sig af dem, i.e. SugarDaddies, SugarMamas, SugarBabes og BoyToys.

Hvad er SugarDaters®?

SugarDaters® er en platform der sigter efter at forbinde ligesindede personer, der mener at et forhold blomstrer når det bliver vedligeholdt. SugarDaters® startede i 2013 i Aarhus, og er siden blevet den førende Sugar-dating platform i Skandinavien og en af de største SugarDating sider i Europa.

Hvad er en SugarDaddy/SugarMama?

En SugarDaddy/SugarMama er en moden, successfuld og generøs gentlemand/-kvinde, der har styr på sit liv og sin økonomi. En SugarDaddy/SugarMama kan være en erfaren mentor, spændende selskab eller en livsledsager – præcis som en almindelig partner, blot velhavende. Premium SugarDaddies og SugarMamas kan frit kommunikere med alle SugarBabies/BoyToys og se deres billeder.

Hvad er en SugarBabe/BoyToy?

En SugarBabe/BoyToy er en sofistikeret og betagende kvinde/mand, der bidrager med meningsfuldt, dejligt og spændende selskab til sin SugarDaddy/SugarMama og forventer at blive forkælet med luksusoplevelser, -genstande og andre goder.
En ægte SugarBabe/BoyToy er i stand til at skabe en emotionel forbindelse med sin SugarDaddy/SugarMama uden forpligtelser.

Hvad er SugarDating?

SugarDating er et gensidigt fordelagtigt forhold, hvor rollerne er sat på forhånd: en SugarDaddy eller SugarMama er den som tager sig af den anden, og SugarBaben eller BoyToy er den der bliver taget hånd om. Så enkelt er det!

Benyt SugarDaters® korrekt

Vi ønsker at alle på SugarDaters® skal have en god oplevelse, så derfor vil vi gerne have at du læser vores Generelle Betingelser, før du starter. Vores support er her altid til at hjælpe!

Vi ønsker at du og alle andre brugere på SugarDaters® har en god oplevelse, så vær venlig at læse vores Generelle betingelser inden du går I gang. Vores support er altid klar til at hjælpe!

Skriv til support@sugardaters.dk hvis du har spørgsmål.

De bedste øjeblikke er dem som ikke føles som en rutine. Ligesom dig, er andre singler, personer i forhold, eller bare nysgerrige, lige nu i gang med at udforske SugarDatingens verden.

Hvis du leder efter en som værdsætter et forhold, mener gaver er romantiske eller måske bare romantik for en enkelt aften, så er SugarDaters® det rigtige sted at starte. Vi tror på at et godt forhold er mere en bare fysisk attraktion. Det handler om respekt, omsorg og omtanke for alles grænser. For at give den bedst mulige oplevelse, så godkender vi manuelt alle nye profiler og vi udelukker de profiler vi vurderer til at være falske. Velkommen til vores eksklusive fællesskab, SugarDaddy, SugarBaby, SugarMama og BoyToy.

Skift til desktopversion